Wat zijn nou de perfecte kerstpakketten?

Kerstpakketten

Het is elk jaar weer de grote vraag: welke kerstpakketten gaan we dit jaar geven? Een kerstpakket geeft je medewerkers het gevoel dat je ze belangrijk vindt en dat is natuurlijk ook zo. Je wil dat dus zeker niet overslaan. Maar welke kerstpakketten moet je dan kiezen?

Voor ieder

Ken je personeel

Er is niet zoiets als het perfecte kerstpakket. Met name als je voor een grote groep mensen een kerstpakket moet kiezen dan is het een lastige keuze. Maar je kunt natuurlijk wel de pakketten zoveel mogelijk toespitsen op je bedrijf en dus je personeel. Want als jij een fitnesscentrum runt dan is een pakket vol junkfood misschien geen goed idee. En als je een groen bedrijf hebt dan wil je ook een duurzaam cadeau geven. Dat is waarschijnlijk ook waar je werkgevers voor zouden gaan en het gaat natuurlijk om hen. 

Online bestellen

Wees niet bang te experimenteren

Een voedselpakket is een leuk idee maar weinig origineel. Een pakket met alcohol is prima, maar ook niet echt bijzonder. Bovendien is het helemaal niet leuk om te krijgen als je niet drinkt. Maar wat moet je dan wel doen? Een Rituals pakket is bijvoorbeeld altijd een goede keuze. Het is oprecht waar dat Rituals de meeste mensen heel blij maakt. Het zijn fijne producten maar het zijn vooral ook heel mooie verpakkingen. Het is dus heel leuk om cadeau te krijgen. Er zijn zelfs mensen die de verpakkingen van zo’n Rituals set in hun huis gebruiken omdat de dozen zo prachtig zijn.