Internet kan een perfecte manier zijn om je dienst of product onder de aandacht te brengen, helaas denken andere bedrijven en diensten ook zo. Met de verkeerde werkwijze voor de zoekmachines zul je niet hoog komen, en dat is juist de bedoeling wat wel nodig is. Een toppositie in bijvoorbeeld Google, hiermee  trek je meer bezoekers naar je website. Meer bezoekers is meer kans op verkoop van je diensten. Met de unieke linkbuilding strategie van Linkbuilding-partner.nl gaan we een aanval doen op de topposities in de zoekmachines.

linkbuilding strategie

Geen pakketten met links

Wij werken niet met pakketten links, geen contracten of andere vormen van vaste pakketten. Door middel van een gedegen zoekwoorden onderzoek bepalen we op welke zoekwoorden je een toppositie wilt behalen voor je bedrijf. Daar richten onze linkbuilding strategie op in. Ons doel is de hoogste positie, door middel van kwaliteit en niet alleen maar aantallen links die geen waarde hebben. Wil je ook zichtbaar worden in het buitenland? We beginnen in Nederland en breiden onze tactiek dan uit naar het buitenland, met het gewenste aantal landen die je als bedrijf wilt.

linkbuilding strategie

Een sterk linkprofiel opbouwen is ons doel, niet alleen veel links maar ook een schoon linkprofiel. Backlinks worden op een natuurlijke manier vergaard, breek je de spelregels van Google dan krijg je een penalty en worden al je resultaten gewist. Onze werkwijze van de linkbuilding strategie zorgt ervoor dat je op organische wijze op een toppositie komt, niet voor even maar het doel is om deze positie continu te verstevigen tegenover de concurrent.