Komt er een leuk feestje of uitje aan? Dan is het natuurlijk een hartstikke leuk idee om zelf shirts te ontwerpen. Hier kun je dan jouw creativiteit de vrije loop laten gaan en de shirts geheel in het ontwerp stijlen hoe jij dat voor ogen had. Wel zo leuk als er bijvoorbeeld een vrijgezellenfeest aankomt en je kan de bruidegom in een grappig shirt ritsen.

Ook kan je er natuurlijk voor kiezen om met de hele groep tijdens het vrijgezellenfeest in hetzelfde rond te lopen, zodat iedereen weet dat jullie bij elkaar horen. Ook een van de meerdere voordelen die er zitten aan het zelf ontwerpen van een t-shirt.

Hoe doe ik dat?


Nou horen we je denken: ‘dat klinkt interessant, maar hoe ontwerp ik dat dan zelf?’ Tegenwoordig is het heel makkelijk om dit online te laten doen bij meerdere aanbieders. Zo zorgt Omnishirt.nl bijvoorbeeld gemakkelijk voor een online methode om te kiezen voor t shirt ontwerpen. Bekijk vooral hun site eens even om te zien wat de stappen zijn die je moet nemen voordat je tot een eigen ontwerp bent gekomen.

Daarnaast ben je bij Omnishirt.nl veel goedkoper uit dan bij andere aanbieders. Zo werken zij bijvoorbeeld met korting waardoor je soms wel 40% minder betaald dan bij andere concurrenten. Wel zo voordelig natuurlijk!

Ook werken ze met meerdere topmerken waardoor je er van uit kunt gaan dat de shirts die je krijgt van een hele goede kwaliteit zijn en dat ze niet na 4 of 5 keer dragen al kapot gaan of dat ze bijvoorbeeld krimpen in de was. Dat zou natuurlijk zonde zijn en dat wil je voorkomen. Ook daar kun je dus vanuit gaan als je voor Omnishirt kiest. Check dan ook snel de website!