Slimmer BHV alarmeren met veiligheidsapp, wat is de beste veiligheidsapp?

veiligheidsapp

Wie is er beschikbaar? Dit is een vraag die bij ieder ongeval weer centraal staat. Waar is de hoofd EHBO’er of een BHV’er als u die nodig heeft? Altijd op de momenten dat er hulp nodig is, weet u niet waar die personen zijn. Daar weten wij een goede oplossing voor. Door gebruik te nemen van de veiligheidsapp kunt u in een handomdraai zien waar iedereen is. Door snel een melding te krijgen met de reden wat er aan de hand is kunt u goed inspelen op de situatie. Vooral voor BHV’ers geldt dat u collega’s wil oproepen die op de locatie van het incident zijn en weten wat er moet gebeuren. Een collega die een dagje thuis werkt of op vakantie is, hoeft niet opgeroepen te worden. Voordat deze persoon op locatie is, is het soms al te laat.

veiligheidsapp

Steeds vaker hebben mensen geen vaste werkplaats.

Doordat steeds meer mensen thuis werken of op locatie is het moeilijk om te zien wie er in het pand aanwezig is. Soms wordt er gebruik gemaakt van een bord bij de ingang, maar dan moet u eerst naar de ingang om te gaan kijken welke BHV’er aanwezig is. Dat is verleden tijd met de veiligheidsapp. De app zorgt ervoor dat u direct inzicht krijgt in de aanwezigheid van alle oproepbare (BHV) medewerkers. Zo creëert u veilige werkomstandigheden en is de app volledig aangepast aan uw bedrijf. Vele bedrijven maken al gebruik van dit systeem.

Veiligheidsapp maakt gebruik van locatie.

veiligheidsapp

Stel u eens voor, er gebeurt een incident in Apeldoorn. Op het moment dat u een piepersysteem heeft krijgt uw collega in Tilburg een melding. Heeft dit veel nut? Nee helaas is dat te ver weg. Met de veiligheidsapp van Safequard maakt u eenvoudig meerdere locaties aan in de app. Het systeem houdt per locatie bij wie beschikbaar is en wie er aanwezig is in het pand. Wordt bij een incident de BHV gealarmeerd? Dan worden alleen mensen opgeroepen die voor de betreffende locatie beschikbaar zijn. Door de BHV te alarmeren op basis van beschikbaarheid zorgt u voor een effectievere alarmering en verhoogt u de veiligheid. Daarbij bespaart u ergernis door onnodige alarmoproepen.

Over Safequard

Wilt u graag meer informatie ontvangen over de mogelijkheden die de veiligheidsapp voor uw bedrijf kunnen betekenen? U kunt vrijblijvend contact opnemen met Safequard en zij komen graag langs op locatie. Dit bedrijf bevat de juiste experts die u graag van dienst willen zijn.