Iedereen is er inmiddels wel aangewend dat we in quarantaine leven. Het ons allemaal steeds wat makkelijker af een daarmee begint het land langzamerhand weer op te bloeien. Echter, er zijn nog steeds bedrijven die afhankelijk zijn van bijvoorbeeld te toevoer uit China en dus flink in de problemen zitten door het coronavirus. Deze ondernemingen kunnen een beroep doen op het stelsel van tijdelijke werkloosheid uit overmacht, volgens economieminister Muylle. Toch komt niet alleen voor dit, maar voor alle lopende zaken een hoop papierwerk aan te pas. Hierbij kunnen wij u goed helpen.

BVR Advies is een betrouwbaar bedrijf, die een goede reputatie heeft opgebouwd bij zowel de klanten als de belastingdienst. Dit brengt natuurlijk voordelen met zich mee voor beide partijen. Wij als bedrijf hechten veel waarde aan deze positie en zijn ook bezig om dit verder uit te breiden. Als bedrijf hanteren we ook duidelijke richtlijnen. U zult ook ten alle tijden voorzien zijn van een veilige back up van onze dienstverlening.

BVR werkt al sinds 2000 in de accountancy, het was voor hen dan ook meer dan logisch om vervolgens een eigen kantoor op te zetten. Het begon allemaal in Duiven, maar heeft tot op heden zelfs accountants en boekhouders in en rondom Tiel. Het bedrijf en de werknemers blijven zich ontwikkelen. Zo blijven we voorop in de digitalisering. U kunt hierbij denken aan ons online portal, hier hebben al onze klanten snel en makkelijk overzichtelijk toegang tot alle informatie die voor hen relevant is. Uiteindelijk draait het erom dat wij u zo snel en zo goed mogelijk van dienst zijn.

Dus heeft u hulp nodig bij bijvoorbeeld accountancy, belastingaangiftes, (vrijblijvend)  advies of salarisadministratie? Dan kunt u altijd terecht bij BVR Advies. Een betrouwbaar bedrijf met hardwerkende medewerkers die hart hebben voor het bedrijf. Uiteraard bevindt zich altijd alle informatie op onze website.