Professioneel verpakken

Foliemachine

Niet alleen tijdens het productieproces is het belangrijk dat er goed wordt omgegaan met de producten of goederen die bestemd zijn voor de klant. Nadat alles in dozen is verpakt, begint het transport naar de klant toe. Natuurlijk kunnen de producten ook op voorraad worden genomen in de opslag van het bedrijf. Door de dozen of producten in te wikkelen met een foliemachine zijn ze niet alleen beschermd tijdens transport, maar ook tegen stof en vuil als ze worden opgeslagen in een magazijn.

Foliemachine

Verschillende machines

Bij pacomaeurope.com hebben ze verschillende machines om pallets met materialen in te wikkelen. Van een eenvoudige wikkelaar tot een compleet volautomatische wikkelstraat, kies de foliemachine die bij jouw bedrijf en werkzaamheden past. Het is belangrijk om een goede keuze te maken, dat je een machine neemt die past bij de werkzaamheden welke die moet doen. Is de machine de hele dag pallets aan het inpakken, of moet je door de dag heen af en toe een pallet doen.

Foliemachine

Sneller en beter verpakte pallets

Het is natuurlijk de bedoeling dat je met een foliemachine de pallets sneller, en ook efficiënter verpakt. Dit bespaart niet alleen tijd, maar ook geld. Ieder pallet wat je in de folie wikkelt levert dan in principe een besparing op. Heb je bij de machine een bepaalde aanpassing nodig, dan staat de technische dienst klaar om dit voor je bedrijf te realiseren. Pacomaeurope.com heeft een uitstekend team van technische mensen die iedere machine aan kunnen passen naar de wensen die nodig zijn voor je bedrijf.