Is jouw bedrijf toe aan een nieuw pand? Of ben je net een bedrijfje begonnen en ben je nu op zoek naar een perfecte kantoorruimte? Neem eens een kijkje bij het aanbod van Utrecht! Het is een heerlijke stad om te werken en biedt genoeg faciliteiten ook voor na of tijdens het werk. Loop bijvoorbeeld in je lunchpauze een rondje langs de historische grachten en bestel een broodje bij de bakker, of ga na werktijd een wijntje drinken in het gezellige centrum. Hoe je een perfect kantoor kan vinden in Utrecht vertellen wij je graag!

Soort ruimte en budget

Allereerst is het goed om te bedenken wat voor een ruimte je nodig hebt en hoeveel dit mag kosten. Ga je er bijvoorbeeld alleen werken of heb je nog personeelsleden die een plekje moeten hebben? Er zijn een hoop verschillende kantoorruimtes te vinden in Utrecht, waarvan er vast wel eentje aansluit op jouw wensen en behoeften. Natuurlijk is het wel zo dat hoe groter de ruimte is, hoe meer je hiervoor moet betalen. Het is dus voor jezelf een overweging wat je hier voor over hebt. Maak voor de zekerheid een begroting voor jezelf, zodat je goed in kaart brengt wat je precies mag huren of kopen. Dit maakt het zoeken ook een stuk makkelijker. Naast vaste werkplekken kun je ook op zoek gaan naar flexwerkplekken of zaalverhuur Utrecht. Dit zijn echter wel plekken voor een bepaalde tijd, wat dus niet heel handig is als je op zoek bent naar een permanente ruimte.

Oppervlakte

Genoeg ruimte in een kantoor is erg belangrijk. Zeker als je met meerdere mensen in één ruimte moet werken, is het fijn als je genoeg bewegingsvrijheid hebt en niet op elkaar lip zit. Over het algemeen geldt dat bij vier personen zo’n 20 vierkante meter aan te raden is. Dit gaat natuurlijk wel alleen om werkruimte. Dingen zoals een eettafel of zithoek horen hier niet bij.