Nieuwsbrief

Nieuwsbrief2018-07-21T13:40:53+00:00

December 2017


Nieuwsbrief

Geachte lezer,

In deze nieuwsbrief staan we stil bij tien jaar SparklingCRM en vertelt Wim Vonk in een interview hoe hij daarop terugkijkt. Ons tienjarig jubileum viel praktisch samen met onze verhuizing naar een nieuw kantoor (zelfde pand, andere verdieping) en ter gelegenheid van beide hielden we een Open Huis voor onze klanten en partners.

Het team van SparklingCRM is uitgebreid met twee nieuwe collega’s. We stellen ze in deze nieuwsbrief graag aan u voor.

Verder een bericht over de ontwikkeling van het Sjoerd platform en de aankondiging van een nieuw trendonderzoek dat we begin 2018 gaan houden. Ook in deze nieuwsbrief informeren we u weer over de invoering van de wet Algemene Verordening Gegevensbescherming, die in mei 2018 van toepassing wordt.

Tot slot wensen we u alvast fijne feestdagen en een ‘sparkling’ 2018!

Met vriendelijke groet,
SparklingCRM
Wim, Douwe, Susan, Mark, Arno, Stephan, Martin, William en Linda

‘CRM gaat over het verbinden van mensen, processen en tools’

 

Hoe vul je oprechte klantgerichtheid succesvol in? Het beantwoorden van die vraag is de dagelijkse praktijk van SparklingCRM. Tien jaar geleden startte Wim Vonk samen met Douwe Deinum het bedrijf dat CRM naar een ander niveau tilt. “Met passende oplossingen, soms met maatwerk, maar ook door met een formule-achtige aanpak kleinere bedrijven te helpen. Mede daarom is samenwerken voor ons erg belangrijk en richt ons bedrijf zich primair op waarde en pas aansluitend op omzet.”
Lees het volledige interview
 

Sjoerd blikt terug op 2017

Tien keer dit jaar kleurde Sjoerd de achterflap van de Beursbengel. En ook volgend jaar zult u hem daar weer aantreffen. De laatste editie in 2017 is een terugblik met een aantal belangrijke conclusies. Een daarvan is dat Sjoerd inzet op ondersteuning van adviseurs, die klanten op basis van persoonlijk contact, vertrouwen en empathisch vermogen bewust maken van risico’s en hen daarover adviseren. Adviseurs die persoonlijke waarden essentieel achten en Sjoerd benutten om daar ruimte voor te houden.

Nu de basis staat en het aantal gebruikers toeneemt, gaan we in 2018 volop uitbreiden met nieuwe functionaliteit, waarbij de Sjoerd adviesraad ondersteunt bij de prioritering.

Lees meer over het Sjoerd platform

We zijn verhuisd!

We zijn een trap omhoog gegaan en zitten nu op de tweede verdieping van het pand aan de Van ’t Hoffstraat 28. De kantoorruimte is prachtig geworden en we voelen ons er zeer thuis. Wij ontvangen u daar graag. 

Nieuw trendonderzoek van start

Dit najaar hebben we, samen met Fred de Jong, de uitkomsten van het trendonderzoek onder startende intermediairs gepresenteerd. Tijdens de presentatie werd duidelijk dat visie en missie in relatie tot klantgerichtheid een belangrijk thema is. Begin volgend jaar starten we daarom een nieuw onderzoek rond dat thema waarbij we tevens een beduidend bredere doelgroep aanschrijven. Mocht u geïnteresseerd zijn in het trendrapport van het onderzoek onder starters, u kunt dit nog steeds aanvragen via onze site.

Vraag het trendrapport aan

Hoe bereidt u zich voor op de AVG?

De AVG is op 25 mei 2016 in werking getreden en vanaf 25 mei 2018 is de AVG ook daadwerkelijk van toepassing. De AVG regelt de bescherming van natuurlijke personen in verband met de verwerking van hun persoonsgegevens.

Hoe kunt u zich voorbereiden op deze nieuwe wetgeving?

Lees verder
 

Durf te falen

Traditiegetrouw plaatsen we iedere nieuwsbrief een omdenken citaat. Dit citaat sluit aan bij de boodschap die we dit jaar op onze kerst- en nieuwjaarswens hebben geplaatst:

“Wat heb je aan een idee als je het niet tot uitvoering brengt? Probeer. Experimenteer. Herhaal. Faal. Probeer het nog een keer. Verander de wereld.”
(uit ‘samen is beter’ van Simon Sinek)

Dus durf te falen, blijf proberen en gun dat anderen ook!

Twee nieuwe gezichten

Sinds 1 december is ons team uitgebreid met twee nieuwe collega’s. William Nederkoorn en Linda van Kommer. Beide gaan aan de slag als CRM consultant. William zal daarnaast ook de servicedesk bemannen.

Op de website stellen zij zich nader aan u voor door hun visie op klantgericht ondernemen met u te delen.

Lees verder

U kunt zich ten allen tijde voor deze nieuwsbrief aan- of afmelden via onderstaande links
Afmelden | Aanmelden

Meer informatie vindt u op onze website
www.sparklingcrm.nl

[/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]
Service

Wanneer u vragen heeft of support zoekt dan kunt u tijdens kantooruren terecht bij onze Servicedesk.

SparklingCRM Servicedesk is bereikbaar via:
T. +31 (0)33 2067 700
E. service@sparklingcrm.nl


Kantooradres (Servicedesk):
Van ’t Hoffstraat 28e
3863 AX NIJKERK

We gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat je onze website zo goed mogelijk beleeft. Als je deze website blijft gebruiken gaan we ervan uit dat je dat goed vindt. Ok