Hier hebben wij onze kinderopvang meubels besteld

leuk kunnen spelen

Sinds vijf jaar ben ik werkzaam bij een ontzettend leuke en gezellige kinderopvang. Niet alleen vind ik het omgaan met andere leidsters en ouders leuk, het beste aan mijn werk is wel om voor de kinderen te zorgen. Dat ik bij kan helpen bij de eerste leerzame ontwikkelingen van kinderen vind ik wel echt heel bijzonder. Enige tijd geleden was de opvang waar ik werkzaam voor ben op zoek naar nieuw meubilair. Het meubilair dat in de opvang stond was al vrij oud en was aan vervanging toe. Toen de eigenaren hadden gevraagd of iemand zich geroepen voelde om deze taak op zich te nemen, had ik me meteen gemeld. Omdat ik weet hoe belangrijk goed meubilair is voor kinderen, wist ik dat ik er goed had gedaan om deze taak op me te nemen. Het was niet makkelijk om een keuze voor de meubels te maken. Na een tip te hebben gelezen op een website die ik wel eens bezoek, heb ik School Concept ontdekt. Toen ik deze bezocht wist ik dat ik hier de kinderopvang meubels ging vinden. 

fijne omgeving om te leren

Geschikt voor de allerkleinsten

Bij School Concept heb ik meubel weten te vinden die passen bij de wereld van beleving van zelfs de allerkleinsten. Met deze meubels kon er een veilige en ook een fijne omgeving gecreëerd worden voor kleine kinderen waarin zij zich kunnen ontwikkelen. Al snel had ik een paar standaard dingen gevonden, een aantal tafels en stoelen en kasten. Maar dat is niet het enige dat School Concept aanbiedt. Ook heb ik er ideale garderobe systemen en leerzame belevingshoeken gevonden. Alle producten die ik heb gevonden heb ik toegelicht bij de eigenaren van de kinderopvang en zij waren ook meteen enthousiast. We hebben de meubels en producten besteld en dankzij deze nieuwe kinderopvang meubels ziet de opvang er nu heel anders uit.

nieuwe dingen ontdekken