Voor ons mechanisatiebedrijf moet ik vaak naar oplossingen zoeken voor problemen die klanten bij ons neerleggen. Ik vind dat altijd heel leuk omdat je goed moet kijken hoe je mensen het beste kunt helpen, wat zij echt nodig hebben en ook hoe je kunt zorgen dat je hen een betaalbare oplossing kunt aanbieden. Als je namelijk geen rekening hoeft te houden met geld, dan is alles mogelijk, maar ik vind het juist vaak de kunst om te zorgen dat ik onze klanten voor een goede prijs kan helpen. Onlangs kwam een klant bij mij met een serieus probleem met zijn hydrauliek. Ik meende in eerste instantie dat het probleem dat hij met zijn hydrauliek had niet zo ingewikkeld was, maar al snel had ik in de gaten dat de standaardopties die ik kende om de hydrauliek te verbeteren, niet zouden werken. Ik moest daarom gaan kijken naar mogelijkheden om te zorgen dat ik ergens een bedrijf kon vinden dat vele mogelijkheden te bieden had wanneer het ging over hydrauliek. Ik heb toen online gezocht naar mogelijkheden omdat ik ook niet precies wist welk bedrijf ik in dit geval het beste kon benaderen. Ik moest namelijk met een bedrijf gaan overleggen dat echt heel veel mogelijkheden te bieden had op het gebied van hydrauliek. Ik heb toen gezien dat ik het beste een keer naar de site van ktr.com kon gaan. Deze mensen hebben namelijk heel veel info over hydrauliek op hun site gezet en ik wilde daarom graag een keer met hen in overleg om te horen wat zij voor mij konden doen wanneer ik mijn probleem van de hydrauliek wilde oplossen. Ik had de site al even grondig doorgenomen en ik zag hier zeker kansen om met de hydrauliek van de klant aan de slag te gaan, dus ik wilde graag even met een van de mensen van deze site in conclaaf gaan om te horen wat zij mij zouden adviseren wanneer het over de hydrauliek ging waar ik mee te maken had.

Dankzij deze mensen is de hydrauliek van mijn klant goed verzorgd

Ik wilde zeker zijn dat wanneer ik een oplossing zou gaan zoeken op het gebied van hydrauliek, ik met een bedrijf in zee zou gaan dat mij goed verder kon helpen. Met ktr.com heb ik een schot in de roos gedaan want dit bedrijf kon mij alles vertellen over hoe ik de hydrauliek goed kon verzorgen, maar ook dat ik dit voor een goede prijs kon laten doen. Ik kan daarom zeggen dat ik met een heel goed gevoel terugkijk op de samenwerking met dit bedrijf en dat ik hen in de toekomst graag vaker zou willen benaderen.

Wilt u ook advies inwinnen?

Mocht u ook problemen hebben met uw hydrauliek, dan kunt u:

  • Even naar de site ktr.com surfen
  • Bekijken wat u hier aan mogelijkheden kunt vinden
  • Een keer contact opnemen om advies op maat in te winnen

Ik ben blij dat ik hier heb kunnen vinden wat ik nodig had. Ik ga dit bedrijf dan ook zeker onthouden.