Investeren in cryptovaluta: het is nog altijd een lucratieve manier om geld te verdienen. Hoewel je niet meer met een knip van de vingers miljonair wordt door Ethereum op te kopen, kun je er alsnog een aardig zakcentje mee verdienen. Het aankopen van cryptomunten is bovendien een stuk makkelijker gemaakt. Je kunt vandaag de dag simpelweg Ethereum kopen met bancontact. 

Beste Bank

Voor de aankoop begint

Ben je nieuw in de wereld van cryptovaluta en wil je graag Ethereum kopen om je handel mee te beginnen? Dat kan simpel online via verschillende partijen. Voorheen was het noodzakelijk om een creditcard aan te schaffen wanneer je wilde investeren in cryptovaluta. Veel van de handel kwam uit het buitenland en het enige geaccepteerde internationale betaalmiddel in die handel was de creditcard. Dat is echter nu verleden tijd. Je kunt Ethereum kopen met iDeal en andere digitale betaalprogramma’s. 

De juiste cryptocurrency exchange

Wanneer je besluit dat je cryptovaluta wil aankopen met bancontact en je wil snel aan de slag, dan moet je nog een crypto exchange vinden. Een cryptocurrency exchange is te vergelijken met een beurs waarop gehandeld wordt. Op deze beurs wordt echter uitsluitend digitaal gehandeld en alleen maar in cryptovaluta.

Bitcoins

Er zijn meerdere cryptocurrency exchanges waar je Bitcoin en andere cryptovaluta kunt kopen en verkopen met iDeal. Een daarvan is de Amsterdamse beurs Bit Vavo. Sinds kort kun je ook daar je cryptogeld kopen met iDeal. Er is op deze beurs keuze uit meer dan 58 cryptovaluta. Bit Vavo heeft een ingebouwde wallet waar je jouw Ethereum of ander geld kunt bewaren.