Eenvoudig aan te brengen sticker

statische raamstickers

Met statische raamstickers heb je de ideale sticker om aan te brengen voor een tijdelijke uiting, zonder lijm te gebruiken maar door de statische lading blijft de sticker op je raam plakken. Voordeel van deze stickers is wel dat ze aan beide zijden hechten, je kunt de uiting zowel binnen als buiten laten zien. Nadeel is dat de sticker alleen hecht op zeer vlakke ondergronden zoals spiegels en ramen, daarom worden ze ook veel gebruikt bij winkelpanden tijdens een actie of uitverkoop.

Eenvoudig aan te brengen

Omdat de stickers eenvoudig aan te brengen zijn is de kans minimaal dat je bubbels krijgt bij het aanbrengen of strepen, ook na het verwijderen van de sticker heb je geen last van lijmresten. Het nadeel is dat je er maar een bepaalde tijd gebruik van kunt maken, omdat de sticker dan niet meer voldoende hecht aan het glas of de spiegel. Wel leuk om te gebruiken bij een bruiloft, een verjaardag of om aandacht te geven aan een geboorte. Bij stickerkoning.nl ontwerp je eenvoudig je eigen statische sticker.

statische raamstickers

Zelfde eigenschappen met het ontwerpen

Bij het ontwerpen van statische raamstickers heb je geen speciale eisen, de stickers kun je net zo ontwerpen als alle andere stickers. Dit betekent dat alle afbeeldingen en letters mogelijk zijn om te ontwerpen, wees dus creatief bij het maken van je eigen sticker. Bij het aanbrengen is het wel goed erop te letten, dat de ondergrond helemaal vetvrij is om een optimaal resultaat te krijgen bij het aanbrengen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *