Een goede manier van reclame maken? Bedruk een partij aanstekers

bedrukte aanstekers

Voor elke ondernemer en leidinggevende zijn het alsmaar voortdurende vraagstukken: op welke manier kun je nog beter reclame maken voor je bedrijf? En hoe kun je het promotionele aspect van je organisatie weer eens nieuw leven inblazen? Tegenwoordig blijkt dat veel ondernemers zich misschien wel iets te veel blind staren op digitaal adverteren. Maar hoe belangrijk online marketing heden ten dage ook mag zijn, het is zeker niet aan te raden het ‘offline’ maken van reclame dan maar helemaal links te laten liggen. Een methode die bijvoorbeeld nog altijd goed werkt is het gratis uitdelen van met jouw logo bedrukte gebruiksvoorwerpen. Bedrukte aanstekers zijn hier een goed voorbeeld van.

bedrukte aanstekers

Mogelijke bedrukkingen

Als je ervoor kiest een partij aanstekers te bedrukken om promotionele doeleinden, dan heb je verschillende manieren om hier invulling aan te geven. Logisch is sowieso om het logo van je bedrijf erop te laten plaatsen. Zo’n logo is namelijk een essentieel punt van herkenning. Als de aansteker groot genoeg is zou je ook de naam van je bedrijf er nog bij kunnen zetten, al is de slogan of een interessant product, eventueel met prijs, ook een te overwegen optie.

Ga in zee met een doorgewinterde bedrukkingsspecialist

Het laten bedrukken van een grote lading aanstekers is iets dat je aan verschillende externe specialisten kunt uitbesteden. Aan te raden is hoe dan ook in zee te gaan met een professional die van meerdere producten en materiaalsoorten weet wat de meest ideale bedrukkingstechnieken zijn. Geheel los daarvan is het handig als je simpelweg via je eigen pc bestanden kunt uploaden en teksten kunt aanleveren die op de aanstekers geplaatst worden. Een gratis proefdruk is verder ook wel iets dat je mag verwachten, net als een acceptabele levertijd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *