Een bedrijfsadministratie opleiding

Een bedrijfsadministratie opleiding staat in teken van het kennen en kunnen van de belangrijkste bedrijfselementen, zodat jij sterk ik je schoenen kunt staan als financial professioneel. Je bent in controle en kunt wederom zelfstandig op een effectieve en efficiënte manier de administratie uitvoeren. Wat je precies erbij moet/gaat leren wordt in het vervolg van dit artikel besproken!

Solide basis

In de module voor bedrijfsadministratie opleiding navigeer je samen met een senior op het gebied van financial door de theorie. Het verfrissen van de theorie kan dus zeker geen kwaad!

De theorie focust op hoe je een boekhouding inricht. De uitgangspunten van de financiële administratie wordt wederom besproken waarin de budgettering, projectadministratie, resultaat berekening per project en het journaliseren van pas komen.

Met deze modules kun je een solide basis bouwen waarin je als young professional nog de meest up to date theorie inclusief praktijkinformatie van de senior kunt krijgen, zodat je een ijzersterke basis hebt op het gebied van finance.

Waar en hoe?

Deze module is voornamelijk voor financials die een goede basis willen leggen om succesvol te zijn binnen accounting en/of control.

De opleiding duurt 6 avonden (elke keer 3.5 uur) en wordt door Staan Academy georganiseerd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *