Diplomamappen laten bedrukken?

diplomamappen

Wil jij graag voor je studenten diplomamappen laten bedrukken? Dan is het aan te raden om hier onderzoek naar te doen voordat je ze besteld. Er zijn namelijk heel veel mogelijkheden als het gaat om diplomamappen. Zo kan je kiezen uit verschillende uitvoeringen, materialen, diverse uitvoeringsmogelijkheden, vele uitvoeringsmogelijkheden en functionele opberging.

Kenmerken

Door de juiste combinatie van materialen te vinden moet je een professional inschakelen. Het is dan handig om diverse gesprekken in te plannen, zodat je voor jezelf goed inzichtelijk krijgt welk bedrijf het beste bij jouw wensen aansluit. De uitvoeringen:

  • papier omplakt, kunstof of gelast
  • Karton of polypropyleen
  • Offset, zeefdruk, pregen of spot uv
  • Venstser, tassen, klep0en stansvarianten
  • Snelhechters, sluitingen, magneet of elestiek

Door de juiste combinaties te nemen kan je ervoor zorgen dat jouw leerlingen de mooiste diplomamappen krijgen die ze ooit zullen krijgen.

diplomamappen

Maatwerk diplomamappen

Door maatwerk diplomamappen te laten maken zorg je voor een unieke uitstraling waar je als school voor wilt staan. Hiermee kan je net dat stukje extra bieden waar andere scholen het laten liggen. Daarnaast hebben de mappen ook een praktisch voordeel: ze beschermen de belangrijke en waardevolle documenten. Het is daarom ook zeker aan te raden om hier gebruik van te maken.

Offerte aanvragen? 

Op het internet kun je eenvoudig en vrijblijvend offertes aanvragen. Door offertes en websites met elkaar te vergelijken kom je al gauw bij de beste partner voor jouw school. Maak hier ook zeker gebruik van, omdat je anders tegen vervelende situaties kan lopen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *