De zaag voor iedere klussen

Doe je geregeld een klus dan kun je niet om decoupeerzagen heen, het is de meest gebruikte zaag door klussers maar ook professionals weten er gretig gebruik van te maken. Met het smalle zaagblad, wat in verticale richting beweegt kun je er uitstekend figuren mee zagen. Cirkels of leuke figuren zijn een fluitje van een cent om met de zaag te zagen, evenals een gat maken in bijvoorbeeld een aanrechtblad voor een gootsteen te kunnen monteren.

decoupeerzagen

Vermogen van de zaag

Zaag je met de decoupeerzaag geen speciale dingen, dan kun je het met een normale zaag wel af. Wil je echter bijvoorbeeld dikke platen zagen, dan is een hoger toerental wel een uitkomst. Ook het zagen van verschillende materialen vraagt soms om een hoger of lager toerental, kies voor een zaag waarbij je zelf het toerental in kunt stellen. Naar gelang wat je moet zagen, stel je deze in en je kunt praktisch ieder materiaal zagen. Natuurlijk moet je ook de geschikte zaag gebruiken, voor metaal bijvoorbeeld zijn er speciale zagen verkrijgbaar.

Direct het stof opvangen

Er zijn decoupeerzagen op de markt met een stofafzuiger welke ervoor zorgen dat je geen zaagsel en stof op je werkstuk krijgt, maar je de werkplek ook lekker schoon houdt. Dit werkt niet alleen prettiger, maar je hoeft na het werk ook niet te stofzuigen en op te ruimen want daar heeft de stofafzuiger zijn werk al gedaan. Naast dat je schoner kunt werken, scheelt het natuurlijk ook veel tijd dat je niet meer hoeft schoon te maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *