De az 203 is een training van Microsoft Azure. Je verbreedt zo je kennis tot associate niveau, of je kunt jezelf opleiden tot IT-expert. A Didacticum is de plek voor de Azure trainingen en cursussen. Er zijn 3 certificeringsniveaus waar je rekening mee moet houden als je opzoek bent naar een Azure training.

az 203

·         Microsoft Azure Fundamentals
·         Azure Administrator Associate
·         Azure DevOps Engineer Expert

Deze 3 niveaus zijn er omdat ze als IT-opleidingscentrum houden van ontwikkelen in verschillende werkgebieden en op verschillende niveaus, zodat young professionals zich puur kunnen richten op hun rol. Als je kennis wilt maken met verschillende onderwerpen binnen Microsoft Azure dan kies je voor fundamentals. Als je al een basiskennis hebt, maar je wilt bijscholen tot een hoger niveau kies je voor een associate training. Je kunt je ook laten specialiseren in jouw vakgebied tot een echte Microsoft certified. Je kunt de training van Azure volgen vanuit het hoofdkantoor van Microsoft.

Didacticum richt zich op de ontwikkeling van de IT-professional, maar ook op de ontwikkeling van IT-Teams in zijn geheel, door open inschrijvingen en door in-house en maatwerk trainingen. Wil jij het verschil maken binnen de IT-sector? Als Microsoft-partner bieden wij exclusieve Azure trainingen en cursussen aan vanuit het hoofdkantoor van Microsoft, maar ook bij jou op locatie. Vanaf vier inschrijvingen verzorgen wij interne trainingen.

az 203

Wat houdt de AZ-203 training in

De az 203 training is nu vervangen door de AZ-204 training. Dus als je je inschrijft word je ingeschreven op de AZ-204 training. De kosten van de training exclusief btw is :€1875

Bij deze AZ-training zijn Azure Developers die cloud oplossingen ontwerpen en bouwen zoals applicaties en services. Je neemt hierbij deel aan alle ontwikkelingsfasen, van ontwerp van oplossingen tot ontwikkeling en implementatie, tot testen en onderhoud. Je werkt samen met architecten in de cloudoplossing, cloud-DBA’s, cloud beheerders en klanten om de oplossing te implementeren. Als Azure developer moet je bekwaam zijn in het ontwikkelen van apps en services door Azure-tools en -technologieën te gebruiken, waaronder opslag, beveiliging, computers en communicatie.

Je hebt ten minste één jaar ervaring met het ontwikkelen van schaalbare oplossingen tijdens de verschillende fasen van softwareontwikkeling en bekwaamheid voor ten minste één cloud-ondersteunde programmeertaal.

az 203

AZ 203 de examenonderdelen

·         Azure Infrastructure as a Service-computeroplossingen ontwikkelen (10-15%)
·         Ontwikkel Azure Platform as a Service rekenoplossingen (20-25%)
·         Ontwikkelen voor Azure-opslag (15-20%)
·         Azure-beveiliging implementeren (10-15%)
·         Oplossingen bewaken, problemen oplossen en optimaliseren (10-15%)·         Maak verbinding en gebruik Azure en services van derden (20-25%)