Partners in crime

  • Handen op elkaar

Partners in crime

By |2018-07-21T13:40:55+00:005 april 2018|Categories: Blog|Tags: |0 Comments

Het organiseren van een trendonderzoek en een congres in het thema klantgerichtheid is een prachtige en tegelijk omvangrijke klus. We zijn blij dat we in dit traject worden gesteund door een aantal partners, die ieder op hun eigen wijze het intermediair bedienen en het thema klantgerichtheid in hun visie hebben verankerd. Klik op de afbeelding hiernaast om te vergroten en vanuit de logo’s naar de websites van de verschillende partners door te klikken.

Partners

Tijdens ons congres over klantgerichtheid op 29 mei 2018 kunt u met de meeste van hen nader kennis maken. Een aantal van hen vult een onderdeel in van de plenaire presentatie en bemenst  een stand op de informatiemarkt.

In de komende periode tot aan het congres zullen we ieder van de partners ook via de online kanalen nader aan u voorstellen.

Heeft u nog niet meegedaan aan het trendonderzoek? Start dan hieronder de vragenlijst. Het kost slechts 10 minuten en de resultaten worden geheel anoniem in het rapport verwerkt. U krijgt het rapport indien gewenst na afloop toegestuurd.

De uitkomsten van het trendonderzoek staan centraal op het congres en daarover gaan we ook in gesprek met de aanwezigen. Als deelnemer aan het onderzoek kunt u zich voor een gereduceerd tarief aanmelden voor het congres. Wilt u er ook bij zijn? Meldt u dan direct aan via onze site.

Start de vragenlijst

Leave A Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Service

Wanneer u vragen heeft of support zoekt dan kunt u tijdens kantooruren terecht bij onze Servicedesk.

SparklingCRM Servicedesk is bereikbaar via:
T. +31 (0)33 2067 700
E. service@sparklingcrm.nl


Kantooradres (Servicedesk):
Van ’t Hoffstraat 28e
3863 AX NIJKERK

We gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat je onze website zo goed mogelijk beleeft. Als je deze website blijft gebruiken gaan we ervan uit dat je dat goed vindt. Ok