Onderzoek: wat drijft de startende intermediair?

Onderzoek: wat drijft de startende intermediair?

By |2017-12-05T18:54:15+00:0013 juni 2017|Categories: Blog|Tags: , |0 Comments

Lancering trendonderzoek starters in de intermediaire markt

Jaarlijks starten tientallen financieel adviseurs als zelfstandig intermediair in de Nederlandse markt. Deze intermediairs kiezen bewust voor een nieuwe start in een markt die bol staat van de dynamiek en waar er meer kantoren verdwijnen dan er jaarlijks bijkomen. Wat drijft deze kantoren en hoe kijken zij aan tegen de toekomst van het zelfstandige intermediair? Dat zijn enkele vragen die we samen met Adviesbureau Fred de Jong willen beantwoorden via het vandaag gestarte Trendonderzoek starters in de intermediaire markt. Daarnaast wordt onder meer onderzocht in hoeverre digitalisering en CRM worden ingezet door de startende kantoren.

De circa 350 kantoren die de afgelopen jaren gestart zijn als intermediair ontvangen in de komende week een uitnodiging om een enquête in te vullen. De resultaten van het onderzoek worden in september gepresenteerd tijdens een speciaal seminar voor deze doelgroep.

 

Leave A Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Service

Wanneer u vragen heeft of support zoekt dan kunt u tijdens kantooruren terecht bij onze Servicedesk.

SparklingCRM Servicedesk is bereikbaar via:
T. +31 (0)33 2067 700
E. service@sparklingcrm.nl


Kantooradres (Servicedesk):
Van ’t Hoffstraat 28e
3863 AX NIJKERK

We gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat je onze website zo goed mogelijk beleeft. Als je deze website blijft gebruiken gaan we ervan uit dat je dat goed vindt. Ok